– Makkelijke verzorging.

 

– Houdbaarheid van 4-6 maanden.

 

– Niet pluizen of andere onaangename bijverschijnselen.

 

– Advies omtrent de effectieve verzorging van het eigen haar en de natuurhaarstrengen.

 

– Makkelijke verwijdering van de natuurhaarstrengen.

 

Extensions van Great Lengths vereisen in principe dezelfde verzorging als het eigen haar. Niet meer, maar ook niet minder. Borstelen, wassen, drogen: alles is mogelijk. Desondanks is één ding duidelijk: lang en volumineus haar stelt bijzondere eisen aan de verzorging en de hiervoor gebruikte middelen. Wassen. Was uw haar bijzonder zorgvuldig, het best ongeveer twee keer per week. Let erop, dat de verbindingen zo weinig mogelijk belast worden! Daarom adviseren wij, het haar nooit met voorovergebogen hoofd te wassen, maar het hoofd altijd rechtop te houden. Het makkelijkst gaat dit onder de douche of bij de kapper. Denk er a.u.b. aan, dat u slechts recht op garantie heeft, indien u de verzorgingsproducten van Great Lengths gebruikt. Ons verzorgingsprogramma is speciaal aan de eisen van hoogwaardige natuurhaarstrengen aangepast. U kunt erop vertrouwen, dat ook uw eigen haar met de kwaliteit van de producten gebaat is!

Drogen; in plaats van het natte haar droog te wrijven, moet u het goed met een handdoek uitdrukken. Daarna gaat u de strengen op de juiste wijze ordenen en borstelt u deze voorzichtig met de Great Lengths borstel. Snelle, trekkende bewegingen tijdens het kammen kunt u beter voorkomen! Met het föhnen begint u bij de aanzet en de verbindingspunten, pas daarna komen de lengte en de punten. Ook indien u het haar aan de lucht laat drogen, raden wij aan, eerst de verbindingsplekken met de föhn iets aan te drogen.

Borstelen en kammen; om uw haar behoedzaam te kammen en te borstelen, adviseren wij, de strengen dagelijks te sorteren. U steekt twee vingers tussen de verbindingspunten en de hoofdhuid en trekt deze tot aan de punten door het haar. Wij laten u graag zien, hoe u dit het best kunt doen! Kam of borstel alstublieft nooit het natte, maar uitsluitend het licht vochtige of droge haar! Krullend haar mag enkel na het wassen geborsteld worden, omdat bij te vaak borstelen de krullen kroes worden. Steil haar moet ’s ochtends en ’s avonds met de Great Lengths borstel grondig geborsteld worden. Houdt hiervoor de natuurhaarstrengen bij de aanzet vast en borstel voorzichtig en zonder trekkende bewegingen. Eerst de punten, daarna de lengtes.

Voor u naar bed gaat, kunt u het haar het best in een vlecht leggen. Hierdoor kunt u pluizig haar effectief voorkomen!